Download nu onze app in de appstore of playstore

Zomernieuws TC: Technisch Coördinatoren

Aan het begin van het vorige seizoen heeft het bestuur de doelstelling van het technisch beleid bij FC Eibergen uitgesproken; het scheppen van voorwaarden om de kwaliteit van het voetbal naar een hoger niveau te brengen. Het niveau van zowel de individuele speler als van het team. Dit zonder daarbij het recreatief sporten en de gezelligheid uit het oog te verliezen. Het Technische Beleid is er namelijk voor de gehele vereniging.

Het opzetten en invoeren van een Technisch Beleid binnen een vereniging kost tijd, we moeten niet verwachten dat we na een jaar al alle platte wagens uit het dorp moeten inhuren om met onze kampioenen door Eibergen te trekken!

Belangrijk daarbij is dat de vereniging geïnformeerd en uitgelegd wordt wat we doen en vooral waarom iets gedaan wordt. De uitvoering zal namelijk gedragen moeten worden door de hele vereniging. Dit is de belangrijkste functie van onze Technisch Coördinatoren.

We hebben per (leeftijd)categorie een coördinator die aanspreekpersoon is voor voetbalinhoudelijke zaken. Ze zijn altijd bereid en bereikbaar voor uitleg of toelichting en staan open voor kritiek en verbeterpunten Allemaal personen met veel voetbalkennis, ervaring en verenigingskennis!

Eerder was al aangegeven dat Maico Lansink verantwoordelijk wordt voor de JO19/JO17. Ook nieuw dit seizoen in ons team is Patrick Hobelman. Al jaren actief als trainer en natuurlijk als sponsor, maar nu de nieuwe technische man voor de JO13.

De technisch coördinatoren op een rij:

  • Dames-meisjes: Alex Woertman
  • Zaterdagvoetbal: Ferdi te Ronde
  • Keepers: Jan Willem Bulters
  • JO19/JO17: Maico Lansink
  • JO15: Maykel Kuipers
  • JO13: Patrick Hobelman
  • JO11: Jeroen Jonker
  • JO9/JO8: Robert Hartemink en Marco van de Woude.

Zoals al eerder aangegeven staat de vacature voor de zondag senioren en 4 x 4 nog open. Ons Hoofd Opleidingen, Cor Ordelmans, is het aanspreekpersoon voor deze technisch coördinatoren. Hij zorgt voor de rode draad in het technisch beleid en de voetbalopleiding.

Wij als Technische Commissie zijn weer klaar voor het nieuwe seizoen om het technisch beleid verder uit te werken en door te voeren binnen FC Eibergen. Wij wensen iedereen dan ook veel sportief succes en uiteraard heel veel plezier met het mooie voetbalspel!

Rob Groen

Voorzitter TC