Download nu onze app in de appstore of playstore

Zaterdag 3 kampioen op 12 mei? Support van harte welkom

Beste FCE supporters,

 

Het elftal van FC Eibergen zaterdag 3 staat er in de competitie 17/18  uitstekend voor. Met name na de winterstop loopt het als een trein.

Dinsdagavond 8/5 is de 18e wedstrijd van dit seizoen, thuis tegen GFC 2 met 3-0 gewonnen en zij hebben tot nu toe 49 punten behaald (16x winst, 1 x gelijk en 1x verloren).

Met nog 4 wedstrijden te gaan kunnen zij dit weekend uitkomen op 52 punten en zijn dan niet meer in te halen door de nummer 2 Winterswijk 4 en de nummer 3 Haaksbergen 4.

 

Dus wordt de competitiewedstrijd a.s. zaterdag 12 mei in Holten tegen Blauw Wit’65 5  (de nummer 4 op de ranglijst) gewonnen dat kan de vlag gehesen worden.

En zijn ze de eerste FC Eibergen kampioen in de tweede eeuw van de club. Een historisch moment die – mocht het gaan lukken – op zeker in het volgende eeuwboek zal worden vermeldt.

 

De wedstrijd a.s. zaterdag in Holten begint om 14.30 uur, er vertrekt een bus vanaf de Bijenkamp om 13.00 uur.

Er zijn nog plaatsen vrij, dus als je mee wilt dan is er daarvoor de gelegenheid. Zorg dat je er dan om 12.45 uur in het clubgebouw bent.

 

Uiteraard kun je ook met eigen vervoer gaan, het adres van de sportpark van Blauw Wit ‘t Vletgoor in Holten is Dorperdijk 3.

NB: Vrouwen 1 gaan na afloop van hun wedstrijd in Nijverdal (12.00 uur tegen DES) naar Holten.

 

Mocht er zaterdag gewonnen worden dan is er een feestelijke instuif gepland na terugkomst in Eibergen. Vanaf circa 17.15 uur is iedereen welkom.

En mocht het onverhoopt niet lukken, nul paniek er blijven nog drie kansen over!!

Tot zaterdag.

 

Ter informatie nog even de stand bijgewerkt tot en met 8 mei 2018