Download nu onze app in de appstore of playstore

Word jij onze nieuwe clubheld?

Zoals je ongetwijfeld gelezen en/of gehoord hebt zijn onze kantinevrijwilligers gekozen tot clubheld van onze regio. Een meer dan verdiende uitverkiezing en de waardering voor de vele uren dat zij zich inzetten als vrijwilliger voor FC Eibergen.

Onze kantine is zeven dagen per week open en dit vergt het uiterste van de vrijwilligers en ook van de vrijwilligers van de kantinecommissie die wekelijks weer moeten puzzelen om de planning rond te krijgen. Uiteraard willen wij als FC Eibergen deze service (zeven dagen per week open) ook in de toekomst kunnen blijven bieden. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe clubhelden die als vrijwilliger willen helpen in de kantine. Het aantal uren dat je beschikbaar bent kun je zelf invullen. Denk aan het helpen één keer per drie/vier weken op een ochtend, middag in het weekend of op en avond. Alles is mogelijk.

Namens de kantinevrijwilligers doen wij als bestuur een beroep op onze leden om je aan te melden als vrijwilliger om er samen voor te zorgen dat wij dagelijks de bezoekers in onze kantine kunnen blijven voorzien van een kop koffie of een andere versnapering.

Zoals gezegd bepaal je zelf de frequentie die je beschikbaar wilt zijn als vrijwilliger bij FC Eibergen en daarmee onderdeel uit maakt van die grote groep vrijwilligers die dagelijks/wekelijks in de weer is om ervoor te zorgen dat jij en alle andere actief sportende leden kunnen voetballen en na afloop, onder het genot van een hapje en een drankje, in de kantine even kunnen napraten over van alles en nog wat. Zitten in de kantine en aan de bar is gezellig, maar werken achter de bar is vaak nog gezelliger.

Voor aanmelden en informatie: Ronny Vogt. voorzitterhoreca@fceibergen.nl

bestuur FC Eibergen
Wilfried Schilderinck
Voorzitter