Download nu onze app in de appstore of playstore

Winterkermis “Fietsival”

Winterkermis “Fietstival” op zaterdag 30 november bij de KLOK door (oud) Fc Eibergen leden georganiseerd

De winterkermis bij de Klok in Eibergen is inmiddels een ingeburgerd begrip en bijna net zo populair als de voor- en najaarskermis. Elk jaar neemt een andere groep Eibergenaren de organisatie van dit evenement op zich, dit jaar is dat team “Uit de Beugels”. Dit team bestaat uit een 6-tal (oud) Fc Eibergen leden die elkaar gevonden hebben in het aangaan van een sportieve uitdaging: het racefietsen van Tour for Life in 2020 om daarmee geld op te halen voor onderzoek naar kankergenezing.

Het thema voor deze winterkermis is “Fietstival”, de zaal gaat open om 21 uur en tussen 22-23 uur is er het foute munten uur waarin naast De Klok munten ook betaald kan worden met andere “vreemde” munten. Muziek wordt verzorgd door Discoking Christo Meijer, de Lingo’s en DJ Unexplained. En voor de sportieve racefietsers is er de mogelijkheid om elk half uur een meter bier te winnen door de snelste kilometertijd neer te zetten.

Elke activiteit, het drinken en het eten levert geld op voor het Daniel den Hoed Fonds waarmee wetenschappelijk onderzoek naar de genezing van kanker wordt gefinancierd. Mocht je deze avond niet kunnen en toch dit goede doel willen steunen dan kan dat via onderstaande link:

https://www.tourforlife.nl/uit-de-beugels