Download nu onze app in de appstore of playstore

Winnaars EK-Poule 2020

Op 11 juni was de aftrap van de eerste wedstrijd van het EK met de wedstrijd Turkije-Italië en zondag 7 juli was de finale tussen Engeland-Italië. Helaas voor Nederland werd Oranje al in de achtste finales uitgeschakeld door Tsjechië.

In de weken voorafgaand aan het toernooi is er door de EK/WK-commissie ongelofelijk veel werk verzet om op een verantwoorde manier de Ek-poule door te kunnen laten gaan. Rekening houdend met alle beperkende maatregelen is er aan een scenario gewerkt waarbij de boekjes op een veilige manier uitgedeeld konden worden en daarna ook weer ingenomen moesten worden.

Het resultaat mag er zijn. Er zijn ruim 1300 boekjes verkocht en na aftrek van alle kosten is het netto resultaat € 6.032,=. Een bedrag waar de EK/WK commissie trots op mag zijn.

Uiteindelijk is er na het laatset fluitsignaal één deelnemer die zich winnaar mag noemen van deze EK-poule., waarbij we kunnen gerust kunnen spreken van een close finish.

Winnaar is geworden: Robert Hartemink met 290 punten, 2de Mike Stoffers met 283 punten en 3de Martijn Floor met 282 punten.

We willen alle leden bedanken voor het meedoen aan deze EK-poule en in het bijzonder onze topverkopers: Martijn Temmink 31 boekjes verkocht, Martijn Forkink 30 boekjes verkocht en Fons Klein Gunnewiek 20 boekjes verkocht.

1e Robert Hartemink met 290 punten
2e Mike Stoffers met 283 punten
3e Martijn Floor, met 282 punten
4e Gerry Schukkink, met 280 punten
5e Bennie Alferink, met 278 punten
6e Martin Penterman, met 277 punten
7e Sofie & Nikki Wielens, met 276 punten
8e Gabor de Gruil, met 273 punten
9e Pascal Averdijk, met 272 punten
10e Dophne te Molder, met 271 punten
De beste verkopers zijn:
1e Martijn Temmink, totaal 31 boekjes
2e Martijn Forkink, totaal 30 boekjes
3e Fons Klein Gunnewiek, totaal 20 boekjes

De prijsuitreiking vond plaats op vrijdag 16 juli in “de Eibarg”, om 20.00uur.

We kunnen terugkijken op een bijzonder geslaagde EK-poule en willen de commissie bestaande uit:

Arjan Fokkers, Martin Penterman, Bas Bruil, Martijn Temmink, Michel Wielens en Anton Wolterink ontzettend bedanken voor hun inzet, tijd en energie die zij erin hebben gestopt. Door hun inzet is deze EK-poule een groot succes geworden.

Bestuur FC Eibergen
Wilfried Schilderinck
algemeen voorzitter