Download nu onze app in de appstore of playstore

Wijziging presentatiegids

Al jaren ligt bij aanvang van het nieuwe seizoen de jaarlijkse presentatiegids rond september bij ieder lid op de deurmat. Vanaf komend seizoen gaat dit veranderen.

In goed overleg met het Algemeen Bestuur, de Sponsorcommissie en de partijen die betrokken waren bij de totstandkoming van de gids, is besloten om de presentatiegids niet langer uit te geven in zijn huidige vorm. Voornaamste redenen hiervoor zijn dat het in de vakantieperiode lastig is om op tijd interviews, foto’s en artikelen te verzamelen en gereed te maken voor de editie van het komende seizoen, alsmede het feit dat de artikelen en reclames in het blad beter tot hun recht komen op de website en sociale media. De artikelen, interviews en sponsoren die uitgelicht werden in de gids, zullen uitgebreid aandacht krijgen op de verschillende media kanalen die FC Eibergen beheert. De exacte vorm hiervan is nog nader te bepalen.

Heeft u vragen, tips of opmerkingen? Neem dan contact op met Ramy Abou Shady door een mail te sturen naar r.aboushady@fceibergen.nl

De Communicatiecommissie