Download nu onze app in de appstore of playstore

Welkom op de nieuwe Website!

Van harte welkom op de nieuwe website van FC Eibergen!

De oude website gaat na ruim 10 jaar trouwe dienst vanaf vandaag met pensioen. De gegevens daarvan blijven natuurlijk bewaard voor de toekomst. In het kader van het jubileumjaar is gekozen om juist voor de start van komend seizoen een nieuwe website te ontwikkelen om zo fris en fruitig ons 100-jarig bestaan te kunnen vieren.

Wij hebben als webteam samen met de ontwikkelaar (Media-Kanjers) gekozen om de website op 1 september live te laten gaan, voornaamste reden hiervoor is dat niet halverwege het seizoen een switch gemaakt hoeft te worden. Eventuele kleine technische aanpassingen aan de nieuwe site kunnen zonder hinder voor de leden en andere gebruikers van de site doorgevoerd worden.

Op de nieuwe website vind je dezelfde informatie als op de oude website, echter zijn sommige onderdelen wellicht ergens anders ondergebracht. Neem rustig de tijd om wegwijs te worden en schroom niet om bij problemen, onduidelijkheden of wanneer zaken ontbreken contact op te nemen. Gelieve dit te doen door een mail te sturen naar webmaster@fceibergen.nl

Belangrijk is om te melden dat de programma’s voor zover bekend weergegeven worden op de elftalpagina’s én onder het sub-menu “Programma” onder Wedstrijdinfo. Deze worden de komende dagen definitief en kunnen dus zo nu en dan nog onderhevig zijn aan veranderingen.

Wij wensen een ieder die de site bezoekt voor nieuws, raadpleegt voor standen en uitslagen of op welke manier dan ook gebruikt, heel veel plezier met de nieuwe website.

 

Namens het webteam FC Eibergen,

Ramy Abou Shady

Voorzitter Communicatie & PR