Download nu onze app in de appstore of playstore

Wedstrijd 3 mei FCE – Rietmolen gesponsord door JUMBO van Patrick Hobelman

Aanstaande vrijdagavond 3 mei speelt het 1e elftal van FC Eibergen de derby tegen Rietmolen. Vanwege Bevrijdingsdag op 5 mei is deze wedstrijd verplaatst van zondagmiddag naar de vrijdagavond. De aftrap op de Bijenkamp is om 19.30 uur, de wedstrijd staat onder leiding van de heer Jorg Ordelmans uit Borne

De wedstrijdbal waarmee deze wedstrijd gespeeld wordt, is aangeboden door onze hoofdsponsor Patrick Hobelman van de supermarkt:

 Eibergen

Patrick: Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om je te verwelkomen in onze winkel.”

Wat klanten schrijven over de Jumbo van Patrick Hobelman: “In jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Bovendien sympathieke medewerkers.  Kortom: Ik vind het prettig winkelen bij de Jumbo.”

Dus, voor al uw boodschappen naar de Jumbo van Patrick Hobelman aan de Brink in Eibergen, of online bestellen. Euro’s goedkoper, vers is ook echt vers en altijd service met een glimlach.