Download nu onze app in de appstore of playstore

Een verrassing voor de bewoners van De Meergaarden

We doen het samen.
Een verrassing voor de bewoners van De Meergaarden.

Donderdag 9 april gingen Johan Schot en Wifried Schilderinck samen op pad om 125 jubileumboeken bij de Meergaarden af te leveren.  Het jubileumboek met de titel “FC Eibergen 100 jaar méér dan voetbal” verscheen in 2018. Johan Schot was als oud-voorzitter één van de samenstellers van het jubileumboek.

FC Eibergen is een vereniging van betrokken mensen. Betrokken bij de club, betrokken bij elkaar en betrokken bij de Eibergse gemeenschap. We zien naar elkaar om. In goede en ook slechte tijden. Wij zijn er voor elkaar. Met dit boek met verhalen en foto’s over (voetbal)strijd, verbondenheid en clubliefde hoopt FC Eibergen de bewoners van De Meergaarden een beetje blijheid te brengen in deze moeilijke tijd waarin ons leven op z’n kop wordt gezet door een virus.

Eén jubileumboek werd overhandigd aan Jan Meijer. De 74-jarige oud-voetballer van Eibergse Boys woont sinds een paar jaar in De Meergaarden. Als Meijer het boek doorbladert komt er een glimlach op het gezicht van de voormalig centrale verdediger. Jan is met de Gouden Ploeg nog steeds actief voor onze club. De ploeg die bestaat uit 35 vrijwilligers verricht iedere woensdagmorgen onderhoudswerkzaamheden op De Bijenkamp. De Gouden Ploeg heeft ook een belangrijke sociale functie voor de mannen. Die is nu volledig weggevallen door de corona maatregelen. Dat doet wat met deze mannen.

Bij FC Eibergen doen we het samen: bestuur, leden, vrijwilligers, supporters en sponsoren.
Ook in deze bizarre tijd. Onze sponsor Maarse Drukwerk maakte ook nu weer een mooi gebaar en verzorgde de kaart met de boodschap “Blijf gezond” die in het boek is bijgesloten.