Download nu onze app in de appstore of playstore

Vrouwenvoetbal succesvol bij FC Eibergen

Al een groot aantal jaren neemt het vrouwenvoetbal een prominente plaats in binnen FC Eibergen. Mede door de inzet van veel vrijwilligers groeit deze tak binnen FC Eibergen nog steeds en wordt er hard gewerkt om een ieder op het juiste niveau en met veel plezier te laten voetballen.

De jongste meiden worden nog ingedeeld bij de jongens en voor de vrouwelijke voetballers met een uitzonderlijk talent is er plaats om in een jongens selectieteam te voetballen. Voor komend seizoen is daarom de verwachting dat wij met de volgende teams aan de competitie gaan deelnemen:

  • Senioren: Vrouwen 1, 2 en 25+
  • Junioren: MO19-1, MO17-1, MO15-1
  • Pupillen: MO13-1.

Mede door de steun van een ieder binnen FC Eibergen (trainers, vrijwilligers, bestuur en leden ) van FC Eibergen is het vrouwenvoetbal zo succesvol geworden. Wij kijken dan ook met een positieve blik naar de toekomst. We zijn er echter nog niet en willen graag het vrouwenvoetbal verder laten groeien en het verder ontwikkelen. Dus wil je graag voetballen, aarzel niet en meld je aan!

Sponsoring damesvoetbal

Het bedrijf Bluetrace heeft zich voor meerdere jaren als sponsor van speciaal het vrouwenvoetbal verbonden aan FC Eibergen en heeft Vrouwen 1 en 2 voorzien van nieuwe tenues, trainingspakken en tassen.

Bluetrace is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden en (door)ontwikkelen van innovatieve (online) producten en diensten voor o.a. bedrijven en sportverenigingen. Bluetrace heeft ook de FC Eibergen app ontwikkeld met allerlei handige features als aanbiedingen van lokale sponsoren, Sponsorkliks en de mogelijkheid tot het versturen van pushberichten naar de leden bij belangrijke gebeurtenissen (bijvoorbeeld afgelastingen) . Deze app is gratis te downloaden in de App-store of Google-play.

Met sportieve groet,

 

Coördinator Vrouwenvoetbal

Alex Woertman