Download nu onze app in de appstore of playstore

Vrijwilligers G-voetbal gezocht!

In 2016 is het G-voetbal binnen FC Eibergen opgericht. Een super initiatief wat begon met een aantal kinderen en nu al 20 leden telt. Zelfs uit omliggende plaatsen o.a. Ruurlo, Haaksbergen en Beltrum komen de kinderen naar het G-voetbal bij FC Eibergen om iedere woensdag van 18:00 – 19:00 uur te trainen.

Het G-voetbal binnen FC Eibergen is bedoeld om kinderen, in de leeftijd van 6 t/m ± 15 jaar, met een beperking toch deel te kunnen laten nemen aan het sociale aspect van een teamsport. Ieder kind kan in het G-team op zijn of haar niveau plezier beleven aan wat hij of zij het liefste doet maar binnen het reguliere voetbal niet helemaal haalbaar is.

Wat beleven de kinderen hier ontzettend veel plezier aan, en dat plezier staat ook absoluut voorop!

Dit alles kan natuurlijk niet zónder de trainer en begeleiders. Het is voor hen een kwestie van structuur, duidelijk uitleggen en vooral veel geduld hebben.

„Soms is een kind teleurgesteld of heeft het een rotdag gehad. Daar hebben we allemaal wel eens last van. Maar dan proberen de begeleiders de lol snel te laten terugkeren tijdens de training. Daarom komen ze hier voetballen: voor de lol. Dat is het verschil en dat maakt G-voetbal zo boeiend en zo leuk. Je moet er gevoel voor hebben, maar voor de energie die je erin steekt krijg je enorm veel terug.”

Omdat wij er steeds meer enthousiaste voetballers bij krijgen zijn wij op zoek naar extra begeleiding voor deze Geweldige toppers. Heb jij Geduld, ben jij Gemotiveerd en spreekt de G-doelgroep jou aan? ‘ Neem dan contact op via g-voetbal@fceibergen.nl