Download nu onze app in de appstore of playstore

Zondag 7 – Sp Haarlo 3

Hoor je Haarlo, dan denk je al snel aan HCR Prinsen waar je op het terras een drankje kan doen of (met de kinderen) de speeltuin in om op de familieschommel te zitten. Gebruik maken van de midgetgolfbaan of voor de allerkleinsten een paar rondjes op de autoscooters. Plezier en vermaak voor iedereen in Haarlo.
Maar… dit ter zijde.
Sp Haarlo kwam op bezoek bij de mannen van Thomas ten!! Lohuis. Dit was wel een tegenstander om rekening mee te houden aangezien ze na 1 wedstrijd nog ongeslagen waren. In de week voorafgaand aan deze wedstrijd waren er al vele afmeldingen en zelfs op de ochtend voor de wedstrijd kwam er nog eentje bij. (i.v.m. weeën van zijn vrouw..je verzint het niet!!).
De wedstrijd begon en we probeerden Haarlo onder druk te zetten. Dit lukte zo aardig dat één van de verdedigers van Haarlo in de “zestien” in de fout ging. Of was het een schwalbe?
Maakt niet uit. de toegekende strafschop werd onberispelijk binnengeschoten door Martijn. Na dit doelpunt werd het niveau er niet beter op en mogen we van geluk spreken dat er geen publiek mocht komen. Ondanks dat kwam er dan toch 2-0 op het scorebord te staan. Kopbal Joris of toch nog ingetikt door Pascal….. Kort daarna volgde toch de aansluitingstreffer van Haarlo en was het billenknijpen tot het laatste fluitsignaal. Eindstand 2-1. Maar voetbal is maar een spelletje en het meest geweldige aan deze dag is dan ook de geboorte van Norah!! Dochter van Richard en Susanne. Gefeliciteerd namens Zondag 7 !!!