Download nu onze app in de appstore of playstore

Weer winst voor FC Eibergen VR1

Na twee zondagen rust te hebben gehad stond er weer een competitie wedstrijd op het schema. Deze werd gespeeld tegen Reunie op ons eigen terrein. Na onze vaste warming-up kon de wedstrijd beginnen.

Wij mochten aftrappen. De bal werd gespeeld naar Cindy die een lange bal naar voren gaf. Deze werd uiteindelijk afgemaakt door Renske. We stonden binnen 15 seconden 1-0 voor. Hierna verslapten we en was het een rommelige eerste helft. Wel werd er met een gelukje 2-0 gescoord via een assist van Jet en goal van Diede.

In de rust werden we opgepept door onze trainer Robbin en gingen met vijf wissels de tweede helft tegemoet. Toen wij een vrije trap meekregen stonden Maud en Carola achter de bal. Een stuk buiten het zestienmetergebied maar dat maakte voor Maud niks uit. Zij schoot deze prachtig het doel in, waardoor de stand 3-0 was. Mooi samenspel en Emma die scoorde vanuit de rechterkant zorgde voor de 4-0. Reunie kreeg nog een kans en benutte deze. De stand was 4-1.

Totdat Cindy van verre afstand een prachtig doelpunt wist te scoren. Uiteindelijk is de wedstrijd afgesloten met een stand van 8-1. De meiden die de overige doelpunten gemaakt hebben zijn Jet, Julia en Emma.

Na de wedstrijd kregen we te horen dat Mec/Bredevoort verloren had. Wat voor ons betekende dat we negen punten los stonden van de tweede plek en dus weer stapje dichterbij het kampioenschap zijn.

Komende zondag spelen we om 11:30 uur in Beltrum. Hopelijk tot dan!

~

Quote van de Week van Diede Penterman:
“Als ik heel erg zweet krijg ik een loopneus.”