Download nu onze app in de appstore of playstore

VR1 – CVV Oranje-Nassau

Donderdag 9 november spelen wij een competitiewedstrijd tegen Oranje-Nassau op veld 3. We willen maar al te graag winnen, zodat we weer een plekje omhooggaan in de competitielijst.

De wedstrijd verloopt goed en er wordt goed getikt met de bal. Er ontstaan mooie kansen maar ze gaan er niet in. Na een aantal kansen schiet Maud van afstand de bal in het goal van de tegenstander en het is 1-0. Oranje-Nassau ziet in dat ze terug moeten vechten, om een gelijkstand te maken en dat lukt. Een sneller speelster van Oranje-Nassau tikt hem erin en het wordt 1-1. We moeten er nu als team voor gaan om 2-1 te maken en dat lukt. Veerle schiet vanuit een corner de bal in het goal. Met 2-1 gaan we de rust in. We beseffen ons dat we nog wat doelpunten moeten maken om deze wedstrijd te kunnen winnen.

In de tweede helft wordt er goed gevoetbald, we tonen alle inzet om deze wedstrijd te kunnen winnen. Er wordt goed overgetikt Maud krijgt de bal op het middenveld en schiet de bal weer van afstand in het goal. Het is 3-1. Oranje-Nassau heeft een goeie comeback want een speelster scoort en het staat 3-2. Eibergen merkt, dat als we niet genoeg druk zetten het gelijk spel gaat worden. Veerle scoort daarna de 4-2 vanuit een bal in de lucht. Er ontstond al snel de 5-2 toen Veerle een goeie diepe bal kreeg van Carola ze kwam een op een met de keeper en schoot hem zo langs de keeper van Oranje-Nassau heen. Oranje-Nassau merkt dat FC Eibergen op kop loopt maar geven niet op en ze blijven druk zetten. De laatste minuten blijven wij vechten voor de overwinning. Veerle schiet op goal en de bal komt in de buik van de keeper van oranje Nassau. Mirjam weet hem nog een keer aan te raken en het staat 6-2. In de laatste minuut passeert Jet haar mannetje en geeft een goeie voorzet op Mirjam. Mirjam tikt hem er erg mooi in. De wedstrijd is met 7-2 gewonnen en iedereen heeft ontzettend goed gevoetbald.