Download nu onze app in de appstore of playstore

Vogido VR2 – FC Eibergen VR1 – 1-4

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Vogido vrouwen 2 op het programma. We vertrokken dit keer vanaf de klok. In de zaal hadden ze een tafel voor ons klaargezet met een bord zodat Alex de opstelling kon vertellen. We luisterden  niet allemaal even aandachtig want we waren meer met de playbackshow (die we ’s avonds hadden) bezig in onze gedachten. Wat doen we aan en hoe laat vertrekken we? Eenmaal aangekomen in Enschede moesten we de knop toch even omzetten. Eerst even een potje voetballen en de playbackshow komt later wel.

Iedereen had gelukkig op het juiste moment de knop omgezet, want we begonnen goed aan de wedstrijd. Al in de eerste 5 minuten kwamen we op voorsprong door een mooie actie van Veerle die raak schoot van een grote afstand. Haar eerste schot op goal was gelijk raak. We gingen daarna rustig door met voetballen en dat werd beloond. Door een mooie voorzet van Mirjam kreeg Veerle de bal die hem mooi binnen schoot. Even later werd het nog mooier, want binnen een kwartier werd het ook nog 0-3. We kregen een vrije trap die eerst op de paal belande, maar omdat Jet alerter reageerde dan de verdediging van de tegenstander, kon ze deze mooi binnen schieten. Er kwamen vervolgens steeds meer mooie actie’s en er werd echt goed samengespeeld. Eindelijk was daar weer het voetbal wat we willen zien! Met een 0-3 op het scorebord gingen we de rust in.

In de tweede helft ging Vogido meer druk zetten. Eibergen bleef hun eigen spelletje spelen. Helaas kreeg Vogido iets meer ruimte en konden hierdoor de 3-1 maken. Eibergen liet zich na de tegengoal niet van de wijs brengen door goed te blijven voetballen en door een mooie voorzet van Mandy kon Renske de 1-4 binnen schieten. Eibergen kreeg nog een paar kansen maar die gingen er helaas niet in. Dit was de laatste wedstrijd voor de winterstop en daarmee sluiten de dames dit kalenderjaar af met een 7e plek. 3 februari beginnen we weer we met een uitwedstrijd in Aalten tegen AZSV.