Download nu onze app in de appstore of playstore

Uitwedstrijd tegen DES

We moesten alweer vroeg op voetbal zijn. Daar kwamen we achter dat we met elf spelers waren (vandaar dat ook niemand onze welbefaamde foto’s kon maken. U zult het dus moeten doen met een prachtige groepfoto van de 11 helden van de dag). Dat betekende tevens voor iedereen een hele wedstrijd voetballen. We begonnen strak aan de wedstrijd. We kregen veel ruimte met weinig druk waardoor we goed konden tikken. Zelfs in het 16 meter gebied kregen we ruimte om open te draaien en te spelen. Helaas gingen een aantal kansen mis, totdat Maud een mooie voorzet kreeg en de bal netjes in de hoek van het goal plaatste. Het tweede gedeelte van de eerste helft kregen we wat meer druk en de tegenstander had wat meer kansen. Helaas speelden ze ons uit en kon de tegenstander de bal in ons doel krijgen. Dus veranderde onze voorstand in een 1-1.

Na een peptalk begonnen we de tweede helft weer met goede moed. We speelden de tweede helft echt beter. Voor de rest waren er mooie acties en aanvallen bij FC Eibergen. Helaas resulteerde dit niet in een goal. De schoten op doel gingen als enige mis. De tegenstander had één kans en maakte deze wel af waardoor het 2-1 stond. Aan het eind van de wedstrijd ging helaas Wendy ook nog door haar enkel. Een echte pechdag! Gelukkig gingen we daarna naar FC Eibergen Zaterdag 3 en die hebben wel de nodige doelpunten kunnen maken waardoor zij een kampioen feestje konden houden. Nogmaals gefeliciteerd heren!

Aankomende zaterdag bent u van harte welkom om te komen kijken naar de wedstrijd FC Eibergen-Vogido om half 4. Tot dan! Kusjes