Download nu onze app in de appstore of playstore

Spectaculaire uitslag laatste wedstrijd Vrouwen 1

Afgelopen zaterdag begon de dag goed. MO-15j is kampioen geworden. Meiden en staf gefeliciteerd met het kampioenschap. Een aantal talentvolle meiden dat zeker in aanmerking kan komen voor Vrouwen 1.

Om 13.30 uur stond de wedstrijd VR 1 tegen AZSV 2 op het programma. Zoals gebruikelijk onder het genot van de heerlijke broodjes, hield ik mijn laatste wedstrijdbespreking. Op twee speelsters na was iedereen aanwezig. Omdat het de laatste keer was, hield ik een korte wedstrijdbespreking en gaf het team de volgende opdrachten mee; de competitie goed met elkaar afsluiten en het liefst met een overwinning.

Het team begon erg sterk, prima combinaties, de organisatie stond goed. En al vrij snel ,na een vloeiende combinatie scoorde Veerle. Maar gek genoeg bleef het hierbij, de linies werden groter, de duels gingen verloren en m.n. op het midden veld werd de slag verloren. AZSV kreeg steeds meer vertrouwen en scoorde 2x. Doordat de weergoden(onweer en bliksem) ons ook niet goed gezind waren, werd de wedstrijd voor onbepaalde tijd gestaakt. Met een kleine achterstand gingen we de kleedkamer in.

Na een onderbreking van ongeveer 20 minuten werd de wedstrijd hervat, het wedstrijdbeeld veranderde niet. AZSV was sterker en scoorde nog eens 2 x. Met 1-4 gingen we uiteindelijk de rust in. In de rust benadrukte ik dat we weer vanuit een goede organisatie moesten voetballen, de linies kort houden bij balverlies, duels aangaan, meer en sneller combineren. Vanaf het begin van de tweede helft werd AZSV snel onder druk gezet waardoor de tegenstander vaker balverlies leed. We scoorden 2x en het was reëler dat we ook de gelijkmaker zouden maken, maar door een slecht verwerkte bal uit de zestien, scoorde AZSV.

Een moment later speelt de linksbuiten van AZSV onze rechtsback Mandy uit waardoor er een scoring kans ontstond. Een overtreding volgde, de scheidsrechter gaf Mandy geel. Op dat moment was de stand 3-5. Het team toonde veel veerkracht en knokte zich terug met goed voetbal en passie. We kwamen zelfs voor met 6-5. Het werd nog even 6-6 maar uiteindelijk wonnen we de wedstrijd. Eindstand 8-6. Een spectaculaire uitslag.

Gescoord hebben:
Veerle,4.
Cindy, 3.
Maud, 1.

Ik bedank het team/staf en supporters voor een mooi – en goed seizoen en ik wens de nieuwe trainers en het team plezier en succes in het nieuwe seizoen.