Download nu onze app in de appstore of playstore

PH Almelo VR1 – FC Eibergen VR1

Afgelopen zaterdag 30 september stond onze eerste competitiewedstrijd gepland. Het mocht eindelijk weer gebeuren. De dames van Eibergen mochten gaan shinen in Almelo. Een nieuwe tegenstander stond op ons te wachten, namelijk PH Almelo. Een team waar de dames nog niet eerder tegen hadden gestreden.

Voor dat de wedstrijd begon maakte Cindy op een ludieke wijze bekend of zij van een jongetje of een meisje in verwachting is. Uit de doorgesneden taart kwam naar voren dat het een jongetje zou worden! Super leuk. Gefeliciteerd Cindy!

Samen met Alex was afgesproken om vanaf de eerste minuut te knallen. De eerste minuut lukte nog wel maar de resterende 89 minuten waren minder leuk! Eibergen kreeg in de eerste 10 minuten een mooie kans die helaas afgefloten werd op buitenspel. Vervolgens bleef het gelijk op gaan tussen beide teams. Tot het moment dat PH scoorde en Eibergen met een 0-1 achterstand de rust in ging. Na de rust ging het eigenlijk alleen maar bergafwaarts. De ballen kwamen niet aan en werden te zacht aangespeeld. Eibergen was geen team meer, maar individuele personen die probeerde te winnen. Daarentegen was PH wel een team, ondanks dat het voetballende niveau niet uitstekend was stonden zij er wel als een team. Dit resulteerde in een nederlaag van 0-5.