Download nu onze app in de appstore of playstore

Onze tweede competitie wedstrijd

Zondag 30 september stond de thuiswedstrijd tegen SC Meddo op het programma. Maar deze moesten we uit gaan spelen. Wel ging Freek met ons mee om de wedstrijd te fluiten.
We kregen de opstelling te horen en begonnen aan onze warming-up.
 
11:30 uur klonk het fluitsignaal. De wedstrijd is begonnen. In de eerste minuut scoorde FC Eibergen met een mooi schot van Veerle. Bam! Rechts in de kruising. Een paar minuten later kreeg Cindy een mooie bal aangespeeld en kon deze ook mooi binnentikken. Wauw! Wat een goed begin van FC Eibergen. Helaas kregen we hierna niet veel ruimte en kregen we niet veel kansen meer. Wel wist Meddo één keer te scoren voor rust.
 
In de tweede helft moesten we rustig blijven en gewoon blijven voetballen. Helaas wist Meddo de 2-2 te maken. Kom op Eibergen! Iedereen even een tandje erbij en ga ervoor. En dat lukte in de 80e minuut. Veerle kwam vanaf het midden met een mooie actie. Eén vrouw voorbij, tweede vrouw voorbij… De derde vrouw liet dit niet gebeuren en haalde Veerle onderuit waardoor Eibergen een vrije trap kreeg net bij de zestien meter-lijn. Veerle nam deze zelf en die werd beloond. Ja hoor, links onder in het hoekie. 2-3. Weer de drie punten voor ons!
 
Zondag 7 oktober speelt FC Eibergen Vrouwen 1 uit tegen SJO MEC/ Bredevoort Vrouwen 1 om 12:00 uur.
 
~
 
Quote van de Week van Mandy Telman:
 
*Veerle was haar mobiel vergeten mee te nemen*
Mandy: “Veerle, dan stuur je toch een appje naar je vader of moeder of die hem even komt brengen?”
…………..