Download nu onze app in de appstore of playstore

Niet de beste wedstrijd van het seizoen

Zondag 26 mei speelden wij uit tegen Wolfersveen. De vorige keer wonnen we met 8-1 van deze club. We misten wat spelers maar waren klaar voor deze wedstrijd. Ons doel was nog steeds ongeslagen kampioen worden, dus dan moet je ook winnen van Wolfersveen.

Maar dat ging lastig het fluitsignaal ging en we speelden elkaar niet goed in de voeten. Het leek alsof we er niet helemaal bij waren met ons hoofd. We boden niet goed aan en het lukte maar niet om te scoren. Er waren aardig wat kansen maar steeds gingen ze langs, of over het goal heen. Wolfersveen maakte dan ook de eerste goal en toen beseften we dat we beter moesten gaan spelen. Renske kwam al snel met een goeie actie, waarbij ze langs haar mannetje heen liep. Jet rende met haar mee en ze speelde de bal af naar Jet het werd 1-1.

In de rust was Robbin niet heel tevreden over ons spel, zelf waren we het hier helemaal mee eens. Hij zei dat we de tweede helft echt alles moesten gaan geven. In de tweede helft begonnen we weer wat beter te voetballen. Het was een wedstrijd met veel overtredingen van ons maar ook van hun kant. Wolfersveen kreeg een penalty en ze scoorden de 2-1. Daarna kreeg FC Eibergen ook een penalty door een overtreding en werd het 2-2. Renske onze penalty killer schoot hem heel rustig in de hoek. Voor de rust scoorde Veerle nog een goal met haar hoofd door een goeie voorzet van Renske.

Al snel floot de scheids voor een overtreding en kreeg Wolfersveen een vrije trap. De bal kwam voor de goal en een andere speelster tikte hem erin. Het stond 3-3. We moesten nu echt alles gaan geven om deze wedstrijd nog te gaan winnen. Renske liet het niet bij 3-3 en kwam één op één met de keeper en maakte de 4-3. Dit is ook de eindstand geworden. Het was zondag niet de beste wedstrijd van dit seizoen, we hadden beter mee kunnen doen aan de Eiberrun haha. Aankomende zondag (2 juni) spelen we vast en zeker beter want dan is iedereen blij omdat het 30 graden wordt.

~

Quote van de Week van Moniek Hummelink:
“Ik ga even naar het toilet als jullie me zoeken. En als jullie me niet zoeken, ben ik er ook.”