Download nu onze app in de appstore of playstore

Mooi spel van FC Eibergen maar helaas geen punten

Afgelopen zondag stond alweer de tweede competitiewedstrijd op het programma tegen Grol.

Het eerste fluitsignaal klonk en daar gingen we. De eerste 20 minuten wat was het weer mooi spel zoals vanouds. Verschillende kansen werden er gecreëerd maar helaas werd het niet afgemaakt. Daarna werd het spel even wat rommeliger bij FC Eibergen. Grol kreeg hierdoor een kans maar keepster Moniek haalde de bal mooi tegen. Daarna creëerden we nog wat kansen maar er werd niks afgemaakt. Dus gingen we met 0-0 de rust in.

Na een goede speech van Robbin kon de tweede helft weer beginnen. En wat begon FC Eibergen weer sterk. Er waren opnieuw veel kansen. Jet die nog één op één op de keeper afging maar de bal ging er helaas niet in. Daarna was er een aanval voor Grol, de scheids floot af en FC Eibergen stopte. Grol ging door met de aanval en scoorde. Vol verbazing vanaf de Eibergse kant want de scheids had toch afgefloten?? Een raar moment in de wedstrijd waardoor we helaas 0-1 achter kwamen.
Daarna had Fc eibergen nog wat kansen, maar helaas maakte Grol nog de 0-2 en de 0-3 en was het spel gespeeld.

Aanstaande zondag spelen we uit tegen Vios Beltrum VR1 om 12.00 uur.

Joy en Isa weer heel erg bedankt voor het meedoen en Britt Huinink, super leuk dat je onze eerste pupil van de week van dit seizoen was!

~

Quote van de Week van Alex Woertman:
“Fruitbak.”