Download nu onze app in de appstore of playstore

FC Winterswijk VR1 – FC Eibergen VR1

 
Beste trouwe lezers en supporters,
 
Deze week moet ik jullie teleurstellen, niet met de uitslag gelukkig maar met diegene die het verslag schrijft;)
 
Vandaag stond voor Vrouwen 1 de wedstrijd tegen FC Winterswijk op het programma. FC Winterswijk stond 8e, niet echt om ons zorgen om te maken, of toch wel? Vaak pas je je aan de tegenstander aan. Zoals ze zeggen; voetballen is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen.
 
Het fluitsignaal klonk om 12 uur in Winterswijk. De dames van Eibergen begonnen sterk, maar helaas was dit maar van korte duur. FC Winterswijk begon te tikken en creëerde mooie kansjes. Maar konden de goal niet vinden.
 
Laat ik er verder ook maar niets melden over de eerste helft, weinig goeds namelijk.
 
In de rust vertelde Robbin ons rustig wat nou onze taak was en hoe we het met elkaar moesten uitvoeren. Rustig tikken, aanbieden door bewegen dit vergaten wij allemaal de eerste helft.
 
Begin tweede helft begonnen wij fantastisch goed. Al na twee minuten kreeg Mandy een heerlijke bal van (geen idee wie) geplaatst op rechtsbuiten. Mandy gaf deze bal snoeihard voor, de keeper wilde deze in de handen pakken maar kletterde zo weer uit haar handjes en dit resulteerde in een goal.
 
Toen deze goal was gevallen, kregen we zelfvertrouwen. We gingen voetballen zoals het moet en al snel volgde de tweede goal van onze Cindy. Cindy kreeg de bal in de voeten gespeeld, haalde de trukendoos tevoorschijn en scoorde hieruit.
 
Niet veel later gaf Mandy een steekpass op rechts voor Julia. Hieruit scoorde zij de 0-3.
 
Helaas verslapte we toen even en waren we niet bij de les, daar maakte FC Winterswijk gebruik van en scoorde hieruit de 1-3.
 
Al met al een prachtig resultaat en weer drie punten om bij te schrijven.
 
Volgende week zondag moeten we thuis tegen SP Rekken om 11:15 uur.
 
~
 
Quote van de Week van de scheidsrechter in de tweede helft na al 57(!) minuten te hebben gevoetbald:
Speelster: “Scheids, hoe lang eigenlijk nog?”
“Nog acht minuten.”
 
…..?
#bucketlist #nuhebbenweeentopconditie