Download nu onze app in de appstore of playstore

FC Eibergen VR1 tegen Vios B/Grol VR2

Met maar 3 graden op de meter stond afgelopen zondag de thuiswedstrijd tegen Vios B/Grol op het programma. Ondanks dat zij een paar plekken onder ons staan, werd ons verteld dat we sterk aan de wedstrijd moesten beginnen.

Om 11:15 uur klonk het fluitsignaal. We begonnen gelijk fel aan de wedstrijd en maakten meteen mooie combinaties. Na een aantal minuten gaf Heleen een goede voorzet op Jet en zij tikte de bal netjes in de rechterhoek, yes 1e doelpunt is binnen! Kort daarna volgde uit een mooie kap beweging van Mirjam weer een uitstekende voorzet op Jet, 2-0! De 3-0 is gemaakt door Carola, met een prachtig schot van verre afstand schoot ze de bal in het net. Vlak voor rust kregen wij een hoekschop tegen. De tegenstander schoot de bal prachtig met een draai in één keer in het doel. Jammer, 3-1 en hiermee gingen we de rust in.

Met veel vertrouwen begonnen we aan de 2e helft. We bleven goed voetballen en er werd mooi rond getikt. Na een 1-2’tje van Mandy en Jet scoorde Jet de 4-1. Maud volgde haar op en scoorde na een hoekschop, genomen door Julia, de 5-1. Ook de 6-1 werd gemaakt uit een hoekschop, dit keer genomen door Renske. Ze wist de bal goed op maat te krijgen op Mirjam en zo kopte zij de bal strak in het doel. In de 88e minuut wist Mandy de achterlijn te bereiken en gaf een voorzet op Renske, helaas raakte zij de paal, maar via een rebound wist Mirjam de 7-1 te scoren en daarmee sloot ze de wedstrijd af. De 3 punten zijn weer binnen, mede dankzij het geweldige keepwerk van Mika uit VR2. Bedankt voor het meedoen! Ook willen we de, welgeteld, 43 toeschouwers bedanken voor het aanmoedigen, met in het bijzonder de vader van Veerle en de moeder van Manon.

Aankomende zondag hebben wij een vrije dag, maar we nodigen jullie allemaal uit om mee te feesten op zaterdag 24 november bij De Klok.

~

Quote van de Week van Mayra Asschert:
“Ik moet vandaag een hamster meenemen in de trein. Weet nog niet hoe ik dat ga doen.”