Download nu onze app in de appstore of playstore

Eindsprint naar kampioenschap

Op het zonovergoten sportpark in Haarlo was de opdracht heel simpel voor het 3e: winnen van de plaatselijke sp en de eindsprint naar het kampioenschap inzetten. Na 90 minuten gaf het niet werkende scorebord de gewenste score aan: 1-5.

In de eerste helft besloot Guido van Lieshout de basis te leggen voor hattrick nummer zoveel van dit jaar. De score werd na 11 minuten geopend na een assist van Richard en verdubbeld na voorbereidend werk van Benno.

Na de thee herhaalde Richard het kunstje uit de eerste helft zodat Guido zijn hattrick binnen het uur compleet kan maken. Vlak hierna besloot Benno na zijn assist nog een duit in het zakje te doen door een afgeslagen corner hard binnen te schieten: 0-4.

Bij afwezigheid van onze eigen Mo Salah nam Thomas Wansing de corners in de tweede helft voor zijn rekening. Bij één hiervan vond hij het hoofd van Guido die hierdoor de 0-5 en zijn vierde aantekende. De maten zijn al doorgegeven aan Dennis, zijn shirtje kan hij alvast bestellen.

Je zou misschien denken dat het hoogtepunt nu al wel geweest zou zijn, maar de toeschouwers wachtten nog een geweldig moment. Na de 0-5 werd Guido gevloerd in de zestien en de scheids wees naar de stip. Keeper Dennis Scholten kwam met grote passen aan om deze op te eisen. Een combinatie van heel lang zeuren van zijn kant en het feit dat de beste man gisteren zijn verjaardag vierde maakte dat hij hem mocht zetten. Het resultaat is te zien in de video.

Als slotstuk kreeg dezelfde doelman nog een stukje “boontje komt om zijn loontje ” om zijn oren. Een makkelijk penalty voor Haarlo werd gestopt door Dennis, maar de rebound vloog er alsnog in. Jammer maar helaas voor Dennis, penalties waren vandaag niet aan hem besteed.

Al met al een goede bevrijdingsdag voor het 3e met een goed begin van de eindsprint. Aanstaande dinsdag het vervolg bij de inhaalwedstrijd tegen GFC. De aftrap is om 20:15u op sportpark de Bijenkamp, komt dat zien!