Download nu onze app in de appstore of playstore

Een lekkere zonnige overwinning

Zondag 17 februari mochten we weer tegen Meddo spelen wat de vorige keer zeker geen makkelijk wedstrijd was. Iets later dan normaal; maar wij hebben onze teamfoto ook. Hierna kon de wedstrijd beginnen.
 
Eibergen begon meteen lekker want binnen tien minuten kregen we een vrije trap. Mandy knalde deze heel mooi in de linkerbovenhoek!! Daarna bleef Eibergen goed voetballen en kwam er al snel een mooie actie van Jet die de bal mooi in het goal schoot. Hierdoor stond het alweer 2-0. Jet scoorde daarna nog een keer maar die werd helaas afgekeurd omdat het buitenspel was. Het laatste kwartier van de eerste helft maakte Maud nog een goal. We gingen met 3-0 de rust in.
 
Na een lekker theetje gedronken te hebben kon het vervolg beginnen. Eibergen begon de tweede helft slap en hierdoor kreeg Meddo wat meer kansen. Toch na een kwartiertje maakte Mandy een goal. Dat was dan ook de 4-0 en hier bleef het bij.
 
Na een mooie overwinning hebben we nu twee weken rust en spelen we zondag 10 maart tegen Reunie een thuiswedstrijd om 11:15 uur. Tot dan!