Download nu onze app in de appstore of playstore

Een kort maar krachtig VR1, het is ook immers bijna kermis

Dag lieve mensen van het goede leven, daar waren wij weer. Jullie rotsinnen in de branding hadden opnieuw een doordeweekse wedstrijd.
Daarnaast hebben we nog een rots in de branding; de Action. Die wekelijks fantastische aanbiedingen heeft en waar je als de kippen bij moet zijn, anders is het weg. Dat doet onze andere rots in de branding: Halli. Sinds korte tijd lid van dit dreamteam. De man met oog voor detail. Hij kan je precies vertellen wat beter moet in het veld maar hij ziet ook wat er mist aan voorbereiding; een muzikale akoestiek tijdens de warming-up om die vechtersbazinnen scherp te houden. En daar is die dan; de enige echt boombox. Men heeft het er al maanden over gehad, over gesproken en over gedroomd maar vandaag was hij dan echt in ons midden. We vlogen dan ook het veld over tijdens de warming-up als energieke pitbulls. De playlist werd geleid door onze enige echte tornado Veerle, al is deze tornado al een paar weken windstil… Het kussentje is inmiddels haar beste vriend want die rug van haar dacht ik ga d’r even tussenuit, bijna vakantie, joe! Dus de meezingnummertjes en vooral de onbekende Veerle-nummertjes bereikten onze trommelvliezen en daarnaast ook de overige teams die op dat moment nog in training waren (onze excuses, volgende keer mogen jullie de nummers aanvragen).

De wedstrijd dan, want die was er ook nog. De shirtjes werden uitgedeeld, er werd zoals altijd eerst gecontroleerd of het wasmiddel goedgekeurd is en we konden gaan!
Het ging mooi gelijk op maar wij hadden verreweg de ‘grootste’ kansen. Niet veel maar toch. Bepaalde posities waren wat anders dan normaal maar wij zijn heel makkelijk, passen ons zo aan, geen probleem. Tja, wat moet ik erover zeggen, er viel een steekpass van de tegenstander tussen de verdediging door en hops, 0-1. We bleven overigens knap overeind mede dankzij onze keepert. Deze fierljepper hield ons met fantastische reddingen op de been. Manuel Neuer is er niks bij, ze kwam zo ver uit dat ze bijna spits stond. Ook grote dank naar onze toppers Diede en Bente van het tweede elftal. Staan altijd voor ons klaar. Fijn dat jullie mee wilden doen!

Tot a.s. zaterdag in ATC’65, Hengelo, de revanche van twee weken terug (2-2). Wisten jullie dat FC Twente Vrouwen hier ook speelt? Donders, dat hebben we even mooi geregeld. Onze kwaliteiten komen eindelijk tot ons welverdiende niveau. Deze wedstrijd zal plaatsvinden om jawel, stipt 10:00 uur. Daar staan dan voor u elf frisse koppen. Ohja, en wij zijn er ook. Veel plezier dit weekend op de kermis allemaal!

Tevens introduceren wij (of naja, doen een poging) de quote van de week. Deze week van onze Wendy ten Bras: “Ik lag op de grond maar niemand kwam me helpen. Toen ben ik maar weer opgestaan.”