Download nu onze app in de appstore of playstore

De laatste voorbereiding voor de competitie

Vandaag mochten we naar het ooo zooo mooooie Weerselooo. De weg er naartoe werd steeds smaller maar na driekwartier waren we eindelijk daar. Het sportpark is nog bezig met een verbouwing maar we kregen een mooie kleedkamer ter beschikking.

De wedstrijdbespreking was vandaag met Alex en na een paar kopjes koffie was het moment daar; de wedstrijd kon beginnen.

30 seconden na het fluitsignaal kwam daar de eerste goal van Veerle. Daarna was het even inkomen. De goal was groot genoeg maar de bal wilde er niet in. Het duurde even maar toen kwam Veerle met een voorzet van links en Julia kopte hem toch even mooi binnen.
Vervolgens pakte Heleen de bal af van de tegenstander en speelde hem door op Maud die goal nummer drie maakte. Het leek even alsof we naar Barcelona aan het kijken waren. Want daar was Renske met een voorzet op Mandy, die de bal er netjes in schoot.

Foutje van de tegenstander en Veerle had alweer de bal en gaf een voorzet via links op Renske, die hem er deze keer in knalde. Wordt het al saai?
Nou komt ie weer hoor. Veerle met een voorzet op Mandy, en wat een power zit er in die vrouw; goal nummer 6.
Eén minuut verder en Mandy scoort nummer 7.
Eén minuut verder; Veerle met een paar mooie acties richting goal en Renske die nummertje 8 mocht maken.
En alweer.. één minuut verder, Renske met een paar mooie acties, Veerle schoot op goal, ging tegen de keeper aan maar daar was Mandy weer met een rebound. Goalnummer 9. Hierna kwam gelukkig het fluitsignaal want langs de kant werden we er druk mee wie nou welke goal en voorzet had.

Alex en Halil gaven een goede toespraak en deel 2 kon beginnen. Jippie.
Goede bal van Mirjam op Renske, die hem weer voor Jet neerlegde en zij kon dan ook scoren. 10 10 10.
Moniek was inmiddels opgelopen tot de middellijn en de verdediging was aangeschoven bij de aanvallers. Het leek wel alsof we op een half veld voetbalden.

We gingen nog even door met scoren en goal nummer 11 was daar, made by Renske. Nummer 12 ook overigens. 😉
Het is even stil en Eibergen kreeg het nog zwaar ook. Maar na regen komt zonneschijn en daar was Mandy weer met een goal, nummer 13. Deze goal heeft ook 13 minuten geduurd, wat een gekkigheid.
Dat was het dan ook. We hebben de 0 gehouden en iedereen heeft goed zijn best gedaan. In slechts drie bekerwedstrijden hebben we maar liefst 43(!) doelpunten gemaakt. Een goede voorbereiding dus. Op naar de competitiewedstrijden.😄