Download nu onze app in de appstore of playstore

De eerste wedstrijd in de lente!

Afgelopen zondag speelden we tegen een tegenstander waar we deze competitie nog niet tegen gespeeld hadden. We begonnen de warming-up met een lekker muziekje en iedereen kreeg nog individuele aanwijzingen en tips van de trainer.
 
De wedstrijd begon wat slordig en Erix zette goed druk. Na een kwartier begon het zonnetje te schijnen en werden er combinaties en driehoekjes gevormd bij FC Eibergen Dames 1. Uit een mooie opbouw vanuit achter, kreeg Mandy de bal. Mandy speelde de bal naar Renske die vrij stond bij de tweede paal. Ze tikte de bal laag in de goal, prachtig! Er klonk een luid gejuich van alle trouwe fans waaronder ook het bestuur. Vlot daarna scoorde Renske via een speelster van Erix de 2-0. We bleven de druk naar voren houden. Vanuit achter gaf Heleen een sublieme crosspass naar voren in de loop van Cindy die de bal excellent controleerde en netjes in de goal plaatste. We hadden nu duidelijk de smaak te pakken. Onze Veerle is weer terug uit Oostenrijk en liet zich ook meteen zien in het veld. Na wat mooie acties scoorde ze maar liefst twee keer in de eerste helft. Fijn dat je weer terug bent! Renske scoorde daarna haar derde doelpunt van de eerste helft. Zo mag zij een hattrick op haar naam zetten. Met 6-0 gingen we de rust in.
 
De tweede helft werd er wat onnauwkeurig gespeeld. Er waren wel een aantal mooie aanvallen maar helaas resulteerde dat niet in een goal. Uiteindelijk kwam Veerle er nog een keer mooi door, waarbij ze het zevende doelpunt scoorde. In de 90ste minuut klonk het eindsignaal. 7-0 winst en nog steeds ongeslagen!
 
Zaterdag om 16:00 spelen we de kwartfinale in de beker tegen FC Zutphen. Jullie zijn allemaal van harte welkom! Tot dan!