Download nu onze app in de appstore of playstore

De eerste drie punten zijn binnen!

Afgelopen zaterdag speelden we onze eerste competitie wedstrijd tegen DEO VR1.

Vol vertrouwen staan we op het veld. De bekerwedstrijden gingen ons goed af. Dan moet dat met de competitie ook wel goed komen.
De eerste helft is met vlagen wat onrustig. Maar wordt afgewisseld met goed voetbal. Dit resulteert dan ook al snel in ons eerste doelpunt, gescoord door Diede. Veerle volgt haar op en scoort twee keer achter elkaar. Mandy maakt daarna de 4-0 en hiermee gaan we de rust in.

Belangrijkste van de tweede helft is dat we niet inzakken maar het spel weten vast te houden zoals de eerste helft. Cindy speelt na ruim een jaar weer haar eerste wedstrijd. Ze laat direct zien dat ze er is. Na twee minuten in de tweede helft krijgt ze de bal, speelt de verdediging uit, zoekt de hoek uit en scoort de 5-0. De tegenstander speelt strak op buitenspel waardoor we meerdere keren balverlies hebben. Hierin laten we ons niet van de wijs brengen. Er wordt mooi met elkaar overgespeeld, er zijn goede acties en strakke steekballen. Veerle scoort wederom twee keer achter elkaar. Gevolgd door Renske, Cindy en Mirjam. Cindy scoort haar derde goal van de wedstrijd en sluit de wedstrijd met 11-0 af.

Een goed begin van de competitie. De eerste drie punten zijn binnen, 11 doelpunten voor en 0 tegen.

Op naar volgende week, dan spelen we uit tegen Meddo.