Download nu onze app in de appstore of playstore

Dames van Eibergen vs. Dames van Deo

Woensdagavond stond de inhaalwedstrijd tegen Deo op het programma. We begonnen in het systeem die wij goed in de smiezen hadden maar waar onze tegenstanders nog weinig van begrijpen. Deo begon met een systeem waarmee ze een groot blok voor hun goal zette en weinig spelers in de aanval. Het was hierdoor voor Eibergen lastig om het goal te vinden. Na een aantal minuten spelen, met wat onrust voorin en vraagtekens bij de verdediging gooide Robbin het systeem om. Ook dat zorgde voor wat vraagtekens maar wie niet waagt wie niet wint.
 
Dit resulteerde in de eerste helft met drie mooie goals, twee acties van jet één op één met de keeper. Daarnaast zette Veerle een corner en draaide de bal zo even de goal in. Zo gingen de dames met een 0-3 voorsprong de rust in.
 
De tweede helft volgde er vele schoten op het goal. Wat minder dan in de eerste helft en ook deo Ding wat meer druk zetten. Zo had Moniek ook weer wat te doen in de wedstrijd in plaats van na te denken over wat ze toch gaat doen op die aankomende date met haar kermis goal. Toch kreeg deo geen kansen en maakten de dames nog even drie goals. Eén prachtige voorzet van Mirjam op een speelster van Deo die hem zo in de rechterhoek tikte. Daarna wilde Mirjam toch echt even zelf scoren en wist weer de goal te vinden: Diede, die was voor jou! groetjes Mirjam. Onze linksback Heleen mocht shinen op linksvoor en dat deed ze. Vanuit de linkerhoek een prachtvoorzet en Emma kon de bal zo de goal inlopen.
 
De wedstrijd eindigde met een dikke 0-6 voor de dames van Eibergen!
 
Zaterdag spelen we de halve finale van de beker op ons eigen vlakke, hobbel/bobbel- en gatenvrije kunstgrasmatje. Om 17:00u trappen we af en we kunnen alle steun goed gebruiken.
 
~
 
Quote van de Week van Diede Penterman:
“Ik keek de pan in en zag de groentesoep van mamma. Voor ik het wist had ik al drie koppen op.”