Download nu onze app in de appstore of playstore

Dames 1 blijft winnen na de kampioenswedstrijd

De hele week hebben we na kunnen genieten van ons kampioenschap van vorige week, wat we goed gevierd hebben met z’n allen! Even hadden we het gevoel dat we al klaar waren, maar de competitie is nog niet ten einde. Afgelopen zondag stond de wedstrijd tegen MEC/Bredevoort op het programma. Kampioen zijn we al, maar ons doel is natuurlijk om ongeslagen te blijven dit seizoen. De enigste wedstrijd waar we dit seizoen niet van hebben gewonnen, maar gelijk hebben gespeeld is tegen de dames van MEC/Bredevoort. Zij wisten het ons toen nog behoorlijk lastig te maken, waarbij wij niet oplettend genoeg waren. Tijd om dat deze wedstrijd anders te gaan doen.

We begonnen de wedstrijd sterk. Er werd goed met elkaar overgespeeld. En zoals vaker deze competitie is Jet haar tegenstander te snel af, waardoor ze na een paar minuten na de aftrap van de wedstrijd al de 1-0 weet te scoren.
Halverwege de eerste wordt er opgebouwd vanuit achter, Jet wordt aangespeeld, geeft een strakke voorzet, Renske loopt op het juiste moment en tikt de 2-0 binnen.
Het begin van de tweede helft beginnen we niet oplettend genoeg, waardoor MEC/Bredevoort de 2-1 scoort. Maar gelukkig hebben we Julia die de 3-1 strak in de hoek scoort. Mandy scoort daarna een mooi doelpunt in de kruising. En Jet sluit de wedstrijd af door de 5-1 te scoren!
Verhit en vermoeid, maar zeker tevreden met deze overwinning verlaten we het veld.

We willen MEC/Bredevoort bedanken voor hun mooie bos bloemen voor ons kampioenschap, erg attent!

Quote van de week van Heleen Blaauw: ‘Hé, moeten we vandaag tegen Ikea voetballen?’