Download nu onze app in de appstore of playstore

AZSV VR2 – FC Eibergen VR1

Op zaterdag 3 februari stond onze eerste competitiewedstrijd van 2018 op het programma. Na onze voorbespreking vertrokken we richting Aalten. Zij staan 1e in de competitie.

Eibergen begon sterk en zette veel druk op Aalten, waardoor er mooie combinaties waren en Carola in de eerste minuten een mooie bal gaf op Veerle, waardoor zij de actie kon maken en een mooie voorzet gaf op Renske. Helaas ging de vlak langs het doel. Even later kwam er opnieuw een goed opgezette aanval van Eibergen, waarna onze spits Jet de bal feilloos in de korte hoek schoot. 0-1! De vreugde was van korte duur, want Aalten kwam door de Eibergse verdediging heen, weliswaar buitenspel, maar Aalten benutte de kans goed. 1-1. Het laatste kwartier van de eerste helft zakte Eibergen wat in, waardoor Aalten vlak voor rust nog 2-1 kon maken.

De 2e helft was het voetballend een stuk minder dan de 1e helft. Er waren nog enkele kansen voor Eibergen, veel corners voor Aalten en verder speelde het spel zich vooral af op het middenveld. Na ruim een half uur voetballen, was er een overtreding op Julia, net buiten ons strafschopgebied. De scheids liet doorspelen, waarna Aalten er nog 3-1 van kon maken.

Op zaterdag 17 februari spelen we om 15:30 uur thuis tegen Quick’20.