Download nu onze app in de appstore of playstore

Verslag Penaltybokaal 2018

Vrijdag 01-06-2018 was het zover, de voorronde’s van de penaltybokaal 2018 voor JO/MO13 en JO/MO-11.

24 jongens en 2 meisjes mochten, na de loting voor de volgorde, een poging doen om te schieten op het doel, om de zenuwen de baas te worden, en daarna 3 keer voor het echte resultaat.Hiervoor waren 2 keepers uitgenodigd, dit waren Mart Kleinluchtenbelt van JO19-2 en Niels Bulters van JO17-1.

Uiteindelijk bleven er 9 jongens en 1 meisje over om naar de finale te gaan Zaterdag 02-06-2018 werd er om ongeveer half 12 de loting gedaan en nadat er foto’s met de keeper en scheidsrechter waren gemaakt begon het echte penalty schieten.

De keeper was Jeffrey Brammer. Deze, in Eibergen woonachtige keeper, is al 10 jaar de doelman van HSC in Haaksbergen . Hij woont samen met Kim Maatman en zij is de kleindochter van Reint Heinneman de naamgever van de penaltybokaal voor JO/MO-13. Ook waren een zus en neef van Jan Lenderink aanwezig, de naamgever van de penaltybokaal voor de JO/MO-11

Na een spannende serie penalty’s was bij de JO/MO-11 de winnaar Jory Brundel en bij de JO/MO-13 won Thijn Lansink de bokaal.

Alle 10 de finalisten kregen een mooie bal, en de 2 winnaars ook nog 2 mooie bekers. Een beker mogen ze houden en de wisselbeker/bokaal moeten ze volgend jaar weer inleveren. Hier wordt dan hun naam in gegraveerd, voor de eeuwige roem. De prijsuitreiking werd gedaan door voorzitter Wilfried Schilderinck. Er was een kleine attentie voor doelman Jeffrey Brammer, de scheidsrechter van dienst, Tonnie te Bogt en de fotograaf, Sander te Spenke. Voor Mevr. Boswinkel – Lenderink was er een mooie bos bloemen.

Activiteiten Commissie FC Eibergen.