Download nu onze app in de appstore of playstore

Verslag kerstzaalvoetbaltoernooi 2018

Op derde kerstdag, donderdag 27 december, is het jaarlijkse Kerstzaalvoetbal toernooi gespeeld in de Pickerhal door de jeugdleden van FC Eibergen. Er waren deze keer ongeveer 250 pupillen en junioren welke mee hebben gedaan aan dit toernooi.

Er is sportief gestreden om de ere plaatsen, bij de jeugd tot en met JO11 hebben enkele jeugdscheidsrechters voor uitstekende leiding gezorgd waardoor het goed is verlopen. De jeugd tot en met 11 jaar heeft als herinnering aan dit toernooi een FC Eibergen oorkonde ontvangen.

Ook het G-team heeft onder leiding van hun begeleiders een mooi uur beleeft waar ook hard werd gejuicht om de gemaakte doelpunten, alle deelnemers van de G-team gingen met een oorkonde naar huis met daarop de vermelding van de eerste prijs, dat verdient vast een mooie plek. We gaan voor het komende jaar uit nog meer deelnemers van deze groep.

Bij oudere jeugd, zowel jongens als meisjes, is de scheidsrechters fluit ter hand genomen door de spelers/speelsters, soms wat onwennig maar ook hier kijken we als organisatie terug op een goede uitvoering.

Het doorspelen aan de muurzijde van de hal kwam het technische voetbal ten goede, hier werden met enige regelmaat mooie 1-2tjes gemaakt met de muur waardoor de tegenstander het nakijken had.

De opgave bij de oudste jeugd was hoger dan de uiteindelijke opkomst, maar door aanpassen van het wedstrijdschema en overleg met de spelers hebben ook zij een mooie pot kunnen voetballen.

We willen als toernooi commissie ook graag de begeleiders van de teams bedanken, zonder jullie hulp kunnen we dit niet organiseren.

Ook zijn er enkele dingen achtergebleven in de kleedkamer, deze hebben we in de sporthal bij de gevonden voorwerpen gelegd, mocht je iets kwijt zijn kijk dan even en de sporthal.

De winnaars in de verschillende categorieën:

* JO8 / Obbink Cup 4×4 Frankrijk
* JO9 Villa Real
* MO15/MO17 AZ
* JO10 / MO11 Feyenoord
* JO11 de Graafschap
* JO12 Napoli
* JO13 Everton
* JO15 1-2 AA Gent
* JO15 3-4 Fiorentina
* JO17 FC Köln
* JO19 Bayern Munchen

Namens de organisatie van het kerstzaalvoetbal toernooi.

Bianca ter Maat
Pieter Koeman
Ruud Stevens