Download nu onze app in de appstore of playstore

VERRASSEND NIEUWS!

Het zijn zeer bijzondere tijden. Als verenigingen in Eibergen merken we ook de effecten hiervan en we verlangen ernaar onze leden weer onder normale omstandigheden te kunnen ontmoeten. Het sociale aspect is wat ons bindt als verenigingen. Samen sporten en samen genieten.
Om ons heen kijkend zien we dat veel mensen in de Eibergse gemeenschap direct of indirect worden getroffen door de effecten van het coronavirus. Veel plaatselijke ondernemers zijn gesloten of worden beperkt in het uitvoeren van hun vak. Ondernemers zouden geen ondernemers zijn als ze niet ook nu veerkrachtig zijn. Een geweldig idee is ontstaan, waar we als verenigingen graag ons steentje aan bijdragen.
Graag brengen we onder de aandacht, de …

Deze box is meer dan alleen maar een verzameling producten. Het is een resultaat van intensieve samenwerking met ondernemers uit Eibergen en dat is precies wat in deze tijden zo belangrijk is. Vaak staan ondernemers voor ons als verenigingen klaar en nu is het tijd dat we als verenigingen iets terug kunnen doen. Help elkaar waar het kan en kijk een beetje om naar elkaar.
Als jij dit verrassingspakket koopt steun je onze lokale ondernemers. Wij hebben als verenigingen ook een verrassing toegevoegd, waar je direct voordeel bij hebt.
Hier worden jij, de ondernemers en alle verenigingen toch blij van!?
Klik op onderstaande link voor meer info:
www.ineibergen.nl/box

Namens de gezamenlijke verenigingen de Bijenkamp:
FC Eibergen
TV Mallumse Molen
RTC De Stofwolk
ASV Eibergen
Eibergse IJsvereniging

EN

Supportersvereniging FCT Eibergen