Download nu onze app in de appstore of playstore

Verbod op bezit mobiele telefoon in kleedkamers

Het bestuur van FC Eibergen heeft (op advies van het jeugdbestuur) besloten een algeheel verbod op te leggen voor het bezit van een mobiele telefoon in kleedkamers. Dit als reactie op berichten in landelijke en regionale media over misbruik van de mobiele telefoon. Pestgedrag door het maken en verspreiden van bijvoorbeeld intieme foto’s leidt tot zeer onwenselijke en persoonlijk verdrietige situaties, waarbij jonge mensen voor lange tijd getraumatiseerd kunnen raken.

Met ingang van het nieuwe seizoen is het voor alle jeugdspelers van FC Eibergen tot en met JO19/MO19, verboden in een kleedkamer een mobiele telefoon in het bezit te hebben.

Het is de bedoeling dat de trainers en of leiders, voordat de kleedkamer betreden wordt, de telefoons en ook andere waardevolle spullen innemen. Hiervoor worden door FC Eibergen speciale opbergzakken ter beschikking gesteld. Deze opbergzaken worden veilig opgeborgen in de lockers die zich in de materiaalruimte bevinden. Nadat spelers zich na training/wedstrijd hebben gedoucht en omgekleed worden de waardevolle spullen door de trainer/leider weer uitgereikt.

Deze maatregel geldt ook voor bezit van een telefoon in kleedkamers bij uitwedstrijden.

FC Eibergen wil met deze maatregel vervelende situaties voorkomen en rekent hierbij op ieders medewerking.