Download nu onze app in de appstore of playstore

[vacature] Vrouwen 1 zoekt hoofdtrainer

De functie
Wij zoeken een enthousiaste, betrokken en deskundige trainer voor VR1 zowel op teamniveau als op individueel niveau. Het meidenvoetbal bij FC Eibergen groeit hard. Met inmiddels 173 meiden groeit het aanstormend talent alleen maar harder. Jouw taak wordt om het vrouwenvoetbal zowel letterlijk als figuurlijk binnen FC Eibergen op een hoger niveau te krijgen. Vrouwen 1 speelt prestatiegericht en voetbalt op dit moment in de 4e klasse op zaterdag. Zoals het er naar uitziet spelen zij vanaf seizoen 2018-2019 op zondag.

Je werkt op een positieve manier om speelsters zowel tactisch, mentaal, fysiek als technisch sterker te maken door middel van trainingen en wedstrijden (trainingen zijn op dinsdag- en donderdagavond). Het stimuleren van de speelsters om voortdurend te verbeteren is een belangrijk onderdeel van de functie, in goede en slechte tijden. Communicatief vaardig zijn in de onderlinge communicatie naar de overige teams, heldere afspraken en nakomen. Verder ben je eindverantwoordelijk voor de wedstrijdtactiek, opstellingen en uiteindelijk ook de resultaten die je met het elftal VR1 behaalt. Het uitdragen van de kernwaarden van FC Eibergen behoort tot de functie.

Jouw profiel
Je beschikt over een goede en heldere voetbalvisie en kunt dit duidelijk overbrengen op (bege-)leiders, team en de individuele speelsters. Je hebt goede communicatieve vaardigheden om je visie over te brengen zowel intern als extern en bent voor FC Eibergen een goed uithangbord naar de externe partijen; respect en sportiviteit zijn daarbij kernbegrippen. Je toont tevens betrokkenheid bij de rest van de vereniging. Verder beschik je over leidinggevende capaciteiten om het volledige potentieel van speelsters naar boven te halen en kun je zowel in de groep als boven de groep staan. Je hebt een samenwerkingsgerichte instelling. Natuurlijk, als eindverantwoordelijke ben je ook resultaatgericht. Het hebben van TCIII is een pré.

Ons aanbod
Wij bieden een gevarieerde en uitdagende functie in een jonge, gemotiveerde en gezellige groep. FC Eibergen beschikt over een fantastische accommodatie en faciliteiten. Dit alles gaat vergezeld met een prima vergoeding.

Solliciteren
Spreekt bovenstaande je aan en voldoe je aan het profiel of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Alex Woertman; 06-13258251. Het e-mailadres is tcmeisjes@fceibergen.nl.

(Voor een teamimpressie, neem een kijkje op de Facebookpagina: http://www.facebook.com/fceibergendames1)