Download nu onze app in de appstore of playstore

Update trainers volgend seizoen

Eerder dit jaar hebben we de contractverlenging van de trainers van Zondag 1, Vrouwen 1 en Hoofd opleiding al bekend gemaakt. In de afgelopen periode hebben we ook voor de volgende teams bij de senioren en bovenbouw jeugd de trainersfunctie ingevuld.

Zondag 2: Jos Paul is op dit moment bezig aan zijn eerste seizoen bij ons selectieteam Zondag 2. De samenwerking verloopt zeer naar wens en we zijn dan ook blij dat Jos ook volgend seizoen deze groep onder zijn hoede heeft.

JO19-1: Jeffrey Barts heeft aangegeven te stoppen bij JO19-1. Jos Paul, die ook zondag 2 onder zijn hoede heeft, wordt zijn opvolger. Jos heeft in een ver verleden ook al 015-1 en O17-1 getraind. Nu wordt daar O19-1 als jeugdteam aan toegevoegd. Jeffrey alvast bedankt voor jouw inzet!

JO19-2: Marijn Forkink is ook het aanstaande seizoen trainer van onze JO19-2. Daarnaast gaat Martijn ook een trainers cursus volgen.

JO17-1: Wij zijn erg blij dat we Ramon ter Maat bereid hebben gevonden om als gediplomeerde jonge trainer de O17-1 volgend jaar te gaan trainen. De huidige trainer Paul Kruisselbrink kan werk en de rol van voetbaltrainer niet meer naar eigen wens combineren en stopt hier als trainer. Paul blijft in een andere rol actief voor de club en gaat onderdeel uitmaken van de Technische commissie.

JO15-1: Berry Smit heeft het afgelopen seizoen van mooie oefenstof voorzien en zal ook volgend jaar deze groep trainen.

JO13-1: Bram Wansing is, net als het afgelopen seizoen, ook volgend seizoen de trainer van ons jongste bovenbouw selectieteam.

Keepers Zondag selectie: Dinand Huurneman is ook volgend seizoen de trainer die onze keepers van de nodige oefenstof gaat voorzien. Deze rol gaat voor de oudere jeugdkeepers ingevuld worden door Henk Wissink.

Ook met looptrainer Bert Vogel is overeenstemming bereikt voor het aanstaande seizoen.

Wij wensen alle trainers veel plezier en succes toe in het nieuwe seizoen