Download nu onze app in de appstore of playstore

Update Coronaprotocol vanaf 29-09 18:00 uur

Zoals jullie allemaal hebben kunnen zien worden de regels vanuit de overheid helaas overal weer aangescherpt. Alleen op die manier kan de besmettingsgraad hopelijk weer worden verlaagd. Voor FC Eibergen geldt dat onderstaande gaat gelden met ingang van dinsdag.

• Publiek is niet toegestaan op ons sportcomplex. Alleen spelers en begeleiders van de teams kunnen het sportcomplex betreden. Ouders dienen helaas weer buiten te wachten op hun kind(eren)
• De kantine is tot nader bericht gesloten, ook het extra verkooppunt is gesloten.
• De kleedkamers zijn doordeweeks gesloten. Dat betekent dus weer thuis omkleden en na afloop van de trainingen thuis douchen.
• De EHBO ruimte en toiletruimte zijn geopend voor noodgevallen.
• De kleedkamers zijn in het weekend alleen toegankelijk voor de bezoekende teams. Voor alle teams van FCE geldt ook op zaterdag en/of zondag thuis omkleden en na de wedstrijd thuis douchen.
• Vergaderingen van commissies kunnen plaatsvinden maar met inachtneming van het maximaal aantal personen van 30.
• Het is niet toegestaan om zelf alcoholische versnaperingen mee te nemen en deze op ons sportcomplex te nuttigen.
• Bij het rijden naar uitwedstrijden adviseren wij om een mondkapje te dragen (vanaf leeftijd 13). Bespreek dit binnen het eigen team.

LET OP: bovenstaande houdt in dat er eventueel gevaarlijke situaties kunnen ontstaan bij het halen en brengen van de kinderen. Advies is daarom om zoveel mogelijk op de fiets te komen!

Indien de kinderen met de auto worden gebracht dan met de auto doorrijden tot voor de ingang. Hier pas de kinderen laten uitstappen. Daarna rechtdoor via de watertoren weer naar Eibergen rijden.

Voor het ophalen van de kinderen graag de grote parkeerplaats gebruiken zodat er veel ruimte is om weg te rijden. Ook dan geldt altijd via de watertoren weer naar Eibergen rijden!

DE WEG VOOR DE BIJENKAMP LANGS IS HIERMEE DUS WEER TIJDELIJK EEN EENRICHTINGSWEG GEDURENDE DE TRAININGSTIJDEN VAN DE JEUGDTEAMS!

Het coronaprotocol is hier apart te downloaden: Update coronaprotocol 29-09-20