Download nu onze app in de appstore of playstore

UITNODIGING NIEUWJAARSBIJEENKOMST

Het bestuur van FC Eibergen nodigt ereleden, leden, supporters, sponsoren en een ieder die de club een warm hart toedraagt uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst op zaterdag 4 januari in ons clubgebouw ‘De Eibarg’.

Traditioneel bijten de kaarters het spits af met een klaverjascompetitie georganiseerd door Jan Schutte, waarbij voor de winnaars een mooie prijs te verdienen valt. De inloop is om 11.30 uur en de kaartcompetitie start om 12.00 uur. Het eind wordt verwacht tussen 15.00 à 15.30 uur.

Om 14.00 uur wordt op het hoofdveld gevoetbald door bestuur en leden van onze onlangs opgerichte supportersvereniging Achterhoek Kleurt Blauw tegen ons eerste vrouwenteam, aangevuld met een aantal spelers van Zondag 1.

Na afloop van de sportieve elementen op deze nieuwjaarsbijeenkomst is er een gezellig samenzijn waarbij we onder het genot van een hapje en een drankje toasten op het nieuwe jaar.

Tijdens een kort officieel intermezzo volgt er een korte terugblik op 2019 en kijken we alvast vooruit naar 2020. Ook wordt bekend gemaakt wie de winnaar van de ‘Aanmoedigingsprijs voor jeugdvrijwilliger’ zal ontvangen en wie ‘Vrijwilliger van het jaar 2019’ wordt.

Na afloop van dit gedeelte is er voldoende gelegenheid om nog even gezellig na te praten.

Tot zaterdag 4 januari!

Bestuur FC Eibergen