Download nu onze app in de appstore of playstore

Thomas te Loohuis jeugdvrijwilliger van 2019

Tijden een drukbezochte en gezellige nieuwjaarsbijeenkomst is Thomas te Loohuis verkozen tot jeugdvrijwilliger 2019.

Het begin van de nieuwjaarsbijeenkomst stond in het teken van de klaverjaswedstrijd en de wedstrijd tussen bestuur en leden van onze onlangs opgerichte supportvereniging AKB ( Achterhoek Kleurt Blauw) en een team met spelers/speelsters van heren 1 en dames 1.

De klaverjaswedstrijd werd gewonnen door Guus ten Brinke en de voetbalwedstrijd door AKB, waarbij vermeld moet worden dat onze supportsvereniging enige versterking had opgeroepen.

Tijdens het officiële intermezzo was er een korte terugblik op 2019, waarbij de sportieve resultaten bij de jeugdafdeling in het bijzonder genoemd werden. Naast een aantal kampioenen bij de selectieteams geven ook de resultaten bij de overige jeugdteams een positief beeld. Een compliment aan de TC is hier zeker op zijn plaats

Voor zondag 1 en2, maar ook zaterdag 2 geldt dat de tweede helft van de competitie een behoorlijke uitdaging gaat worden, waarbij overigens gezegd moet worden dat we daar alle vertrouwen in hebben.

Het slot van het officiële intermezzo stond in het teken van het bekend maken van de jeugdvrijwilliger en de vrijwilliger(s) van het jaar.

Thomas te Loohuis (21 jaar) is jeugdvrijwilliger van het jaar geworden. Is zowel op zaterdag (JO17-1) als op zondag ( zondag 7) leider van een team en zelfs wanneer hij een weekend vrij heeft zorgt hij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Hij is een voorbeeld voor anderen en daarom de terecht verkozen tot jeugdvrijwilliger van 2019.

De prijs van vrijwilliger van het jaar 2019 ging dit jaar niet naar één persoon, maar naar een hele groep. De club scheidsrechters senioren van FC Eibergen zijn vrijwilliger van 2019 geworden. Elke zaterdag en/of zondag, in weer en wind zorgen zij ervoor dat alle wedstrijden die onder hun leiding staan vlekkeloos verlopen. Dit al gedurende meer dan 15 jaar. Daarom zijn zij ook terecht verkozen tot vrijwilligers van 2019.

Na afloop bleef het, onder het genot van een hapje en een drankje, nog geruime tijd gezellig in “De Eibarg”

Bestuur FC Eibergen