• Vorige week hebben een groot aantal jeugdleden onder begeleiding van ouders resp seniorenleden van FC Eibergen huis aan huis speculaas verkocht in de vorm van speculaasbrokken of gevulde speculaas. Dit jaar hebben we voor het eerst gewerkt met twee vertrektijden om de veiligheid op het verzamelpunt en om de doorstroming te verbeteren. Dit is zeker iets dat we volgend jaar weer gaan doen. 

  De vrijdag was een groot succes wat resulteerde in een flink hogere opbrengst vergeleken met voorgaande jaren. Helaas is de actie dit jaar zaterdag niet doorgegaan. Daarom hebben we nog enige voorraad dus hieronder staat een superleuke actie om ons toch te verlossen van de voorraad en om FC Eibergen te ondersteunen. 

  Verkoop loopt nog door! 

  Losse verkoop in de kantine: Aan de bar is er losse verkoop van gevulde danwel brokken speculaas. Hoe lekker om mee naar huis te nemen óf om tijdens een kop koffie in de rust te delen met de overige tafelgasten 

  Bezorgservice. Stuur een mail naar voorzitter@fceibergen.nl en bestel je speculaas. Bij een bestelling van 5 verpakkingen of meer wordt het persoonlijk aan huis gebracht. (binnen de oude gemeente Eibergen en Neede).  

  Kleinere aantallen zijn ook mogelijk, deze leggen we voor je klaar in de kantine  

  Prijzen zijn EUR 2,00 per verpakking. 

  Actie loopt t/m 2 december en zo lang de voorraad strekt.