• Ter Avest Sport kledingsponsor JO19-teams

    Al vele jaren is ter Avest Sport uit Haaksbergen leverancier van de clubkleding van FC Eibergen. Alle actieve leden trainen en spelen wedstrijden in kleding van onze Hummel clublijn, altijd keurig geleverd door ter Avest Sport.

    Ter Avest Sport heeft heel veel op sportgebied. ,,Is het niet in de winkel, dan hebben we het online. We kunnen in heel veel behoeftes voorzien”, zegt Patric Bomers als eigenaar. De relatie met FC Eibergen is uitstekend. “FC Eibergen is een goed georganiseerde club. De samenwerking met de kledingcommissie en ook de sponsorcommissie is plezierig. We hebben korte lijnen om zodoende snel te kunnen leveren wat de club of de leden nodig heeft/hebben”.

    Voor Patric was het dan ook min of meer vanzelfsprekend om positief te reageren op de vraag van FC Eibergen of Ter Avest Sport shirtsponsor wilde worden van alle JO19-teams. Zodoende zijn met ingang van seizoen 2021-2022 alle spelers van deze leeftijdsgroep voorzien van nieuwe wedstrijdkleding met opdruk van Ter Avest Sport. 

    Voor Ter Avest Sport blijft de samenwerking hier niet bij. Zo is er onlangs een nieuw kledingpakket samengesteld voor de individuele leden. Zij kunnen nu tegen zeer scherpe prijzen voor zichzelf een trainingsoutfit, trainingspak en/of kledingtas bestellen. Uiteraard met mooie bedrukking van ons clublogo en eventueel voorzien van de naam of initialen van de speler.

    Uiteraard hebben we vanuit de sponsorcommissie Patric Bomers bedankt voor zijn bijdrage aan onze vereniging. Joost Baak heeft Patric een ingelijst shirt en een boeket bloemen overhandigd. Patric, nogmaals erg bedankt voor de plezierige samenwerking en hetgeen jij met Ter Avest Sport voor onze vereniging doet.