Download nu onze app in de appstore of playstore

Sponsorkliks: Coolblue commissiewijziging

Sinds geruime tijd maakt FC Eibergen gebruik van de mogelijkheden die Sponsorkliks biedt; Als je een online aankoop doet via Sponsorkliks, dan gaat een bepaald percentage (kan oplopen tot 20%) commissie naar de club. Als je de club hiermee wilt ondersteunen, ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen dan eerst naar onze website. Op de homepage staat een banner van Sponskliks (“Sponsor Gratis!”) en door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Booking.com. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert ons een commissie op terwijl je dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Zeker in Coronatijd zal er meer online besteld worden, daarom doet FC Eibergen een beroep op iedereen die de club een warm hart toedraagt om de online aankopen via Sponsorkliks te laten verlopen. Kijk ook eens hier voor de mogelijkheden: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=7751&sc=dyn-bnnr&cn=nl&ln=nl

Belangrijk om te weten als je wel eens bij Coolblue koopt.

Als je regelmatig bij Coolblue shopt dan is het volgende goed om te weten.
Coolblue heeft de toekenning van haar affiliatecommissie namelijk zo veranderd dat er meerdere commissies voor één transactie worden uitgekeerd. Voorheen was dat maar één commissiebedrag namelijk die voor de laatste klik.
Voor SponsorKliks is dat ongunstig aangezien juist de laatste klik vaak via SponsorKliks gaat. Nu wordt die commissie dus gedeeld met andere websites waar de koper in het verleden ook interesse heeft getoond voor een product van Coolblue.

Er is gelukkig een oplossing!
Het is mogelijk om de commissie toch in z’n geheel voor FC Eibergen binnen te halen. Je opent dan eerst een incognitovenster (of privévenster) in je browser en gaat dan naar de SponsorKlikspagina van FC Eibergen.
Als je dan op het Coolblue-logo klikt dan zal de commissie wel volledig aan FC Eibergen worden toegekend. Dat komt omdat Coolblue door het incognitovenster niet kan weten waar je eerder bent geweest op het internet. En dus wordt die commissie niet met anderen gedeeld!
Ben je dus van plan om iets bij Coolblue te gaan bestellen hou hier dan alsjeblieft rekening mee. Het zou zonde zijn als FC Eibergen hierdoor commissie misloopt.
Weet je niet hoe je een incognitovenster in je browser opent kijk dan even naar deze korte Youtube filmpjes om te zien hoe je dat doet:

Voor Chrome, Firefox, Edge en Internet Explorer kijk hier
Voor Safari kijk hier

Nog een advies
Wanneer je niet in een incognitovenster zit, ga dan ook eens af en toe naar SponsorKliks en klik dan op het Coolblue logo. Doordat er een cookie wordt gezet deelt FC Eibergen ook mee in de commissie die andere websites maken als zij de laatste klik naar Coolblue doorsturen.

Tenslotte
Om het makkelijker te maken heeft Sponsorkliks een extensie voor Chrome browsers ontwikkeld. Deze is ontwikkeld om het gebruik van SponsorKliks zoveel mogelijk te stimuleren en je niet snel zonder gebruik te maken van SponsorKliks een aankoop doet.

Hoe werkt de extensie?
Het is van belang dat je eerst de extensie installeert vanuit de Chrome Web Store en vervolgens je sponsordoel instelt.
Stel: je gaat direct naar Booking (dus je vergeet dit via de Sponsorklikspagina van je sponsordoel te doen) dan zal er een pop up verschijnen die je een keuze laat maken of je je sponsordoel wil sponsoren of deze keer niet. Zodra je kiest voor “Ja, ik sponsor gratis” word je doorgelinkt naar de website van de shop en zal er na een aankoop een commissiebedrag voor je sponsordoel gehonoreerd worden.
Voor de webshops die je aan- of uit kunt vinken geldt dat, zodra je deze aanvinkt, deze in de bladwijzerbalk van je Chrome browser komen te staan.
Zodra je een aankoop voor 1 van deze webshops wilt doen klik je op de bestelknop van de betreffende winkel en de aankoop zal automatisch ten goede komen van het ingestelde sponsordoel.

Klik hier om de Chrome versie te installeren.