Download nu onze app in de appstore of playstore

Sponsormogelijkheden

 

FC Eibergen is een unieke voetbalclub met ruim 1.100 leden. Met onze prachtige accommodatie op sportpark de Bijenkamp beschikken wij over de juiste faciliteiten voor zowel top- als breedtesport. Als echte familieclub richten we ons niet alleen op de prestatieteams maar ook op de recreatieve sporter en het zeer sterk groeiende vrouwenvoetbal. Als sociaal betrokken club willen ook de gehandicapte sporter de mogelijkheid geven om mee te doen. Vandaar ook ons G-team waarbij de G bij FC Eibergen staat voor Geweldig!

Het voortbestaan en succes van onze vereniging hangt samen met de tomeloze inzet van onze vrijwilligers en de betrokkenheid van onze sponsoren. FC Eibergen wil echter meer zijn dan een vereniging die leunt op uw bijdrage, de club zijn die u alleen kent van de factuur op de mat. FC Eibergen zoekt de samenwerking met haar sponsoren en gaat graag in gesprek over hoe onze samenwerking voor beide partijen meerwaarde biedt. Als sponsorcommissie hebben wij de taak op ons genomen die samenwerking in optimaforma tot stand en tot uitvoer te brengen. Onze vereniging, de ruim 1.100 leden, onze prachtige accommodatie en de inzet van diverse sociale media vormen samen een krachtig marketinginstrument voor organisaties, dus voor u als sponsor.

In overleg met u gaan we aan de slag om een zo optimaal mogelijk sponsorpakket samen te stellen waarbij maximale exposure voorop staat. Buiten ruim in beeld komen bij uw doelgroep willen wij uw zakelijk netwerk ondersteunen door het organiseren van sponsorbijeenkomsten en het oprichten van een businessclub.

Neem geheel vrijblijvend contact op met de FC Eibergen sponsorcommissie om te bezien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Joost Baak Voorzitter 06-51233609
Valentine Wantia Secretariaat 06-53866423
Jan Relker   06-12020185
Pieter Koeman   06-41162588
Eelco Kruidenier   06-15320155
Maykel Kuipers   06-49390755
Hans te Grotenhuis   06-51356114

 

Of mail voor informatie naar sponsoring@fceibergen.nl

 

Sponsor Worden?

Weten wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust en geheel vrijblijvend contact op

Correspondentie adres:

FC Eibergen

t.a.v. Sponsorcommissie

Postbus 11

7150 AA Eibergen

sponsoring@fceibergen.nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!