Download nu onze app in de appstore of playstore

Sinterklaasavond bij FC Eibergen

Sinterklaas komt weer in het land. Ook dit jaar komt Sinterklaas met zijn pieten bij FC Eibergen en wel op 1 december om 18.00 uur!

We maken er een gezellige avond van door middel van het volgende plan. Gedurende de avond zullen de kinderen met hun team in groepen samen spelletjes gaan doen.

Natuurlijk heeft Sinterklaas tijd gemaakt om alle teams te ontmoeten. In koppels van 2 teams bezoeken we Sinterklaas in de kantine en wordt er aandacht besteed aan de kinderen met hun voetbal kunsten.

Dit jaar mogen de ouders ook aanwezig zijn bij het Sinterklaas feest, voor hen zal de koffie/thee klaar staan in de kantine. Dit is mogelijk omdat alle teams de spelletjes gaan doen in de verschillende kleedruimtes en er maximaal 2 teams in de kantine zijn. Wel vragen we de ouders zich afzijdig te houden, daarvoor zijn er begeleiders.

Kinderen en ouders kunnen zich opgeven via de trainer of leider. We gaan er vanuit dat alle kinderen aanwezig zijn, mocht er iemand niet kunnen geef dit dan even door aan ons.

Wij zien graag zo snel mogelijk een aanmelding per team hoeveel kinderen en welke begeleiders er zijn (max 2). Ook zoeken we nog ouders die willen helpen als spelbegeleider/ster.

Aanmeldingen kunnen naar jeugdcoordinator-jo9@fceibergen.nl