Download nu onze app in de appstore of playstore

Sinterklaas ook dit jaar op de Bijenkamp

Vrijdagavond 1 december stond het Sinterklaas feest voor de jongste voetballers van FC Eibergen op het programma.

Iets na 18.00 werden Sinterklaas en 2 Pieten met loeiende sirenes door een brandweerwagen bij FC Eibergen afgezet. Ruim 120 kinderen stonden hen vol enthousiasme op te wachten. De kinderen gingen met hun eigen team om de beurten bij de Sint op bezoek in de kantine van FC Eibergen. Hier waren ook veel ouders aanwezig die onder het genot van een drankje mee konden genieten van alle verhalen die Sinterklaas uit zijn grote boek kon voorlezen.

Naast een bezoek aan Sinterklaas en zijn Pieten, stonden er ook nog spelletjes op het programma. Deze vonden grotendeels in de kleedkamers plaats en latje trap werd gespeeld op het hoofdveld. Gaf de kinderen ook meteen de gelegenheid om even lekker buiten te zijn op deze gelukkig droge en niet al te frisse avond.

Iets na 19.30 uur werd Sinterklaas met zijn Pieten onder luid gezang uitgezwaaid door de kinderen en kon ieder moe en voldaan naar huis. Gelukkig had de Sint ook dit jaar voor alle kinderen van FC Eibergen weer een mooi cadeau mee genomen; een voetbalvariant van ganzenbord!

Langs deze weg willen we nogmaals alle ouders en vrijwilligers bedanken voor hun hulp, want zonder hen was het niet gelukt om wederom een geslaagd Sinterklaasfeest te organiseren.

De foto’s van deze avond zijn te vinden op de downloadpagina, of klik HIER.