• Door o.a. Corona (maar ook door het soms asociale gedrag van spelers/begeleiding en publiek richting scheidsrechter) is er helaas landelijk een tekort aan scheidsrechters ontstaan. Zo ook bij ons.

    Hierdoor kunnen niet op alle wedstrijden scheidsrechters worden ingedeeld.
    Op het moment dat er geen scheidsrechter is ingedeeld dient het team zelf te zorgen voor een scheidsrechter. Dat kan een speler van een ander team zijn, een wisselspeler, een ouder etc.

    Om het scheidsrechters tekort op te lossen willen wij een cursus organiseren waarbij je wordt opgeleid tot scheidsrechter. Dit gaat zowel om de cursus Pupillenscheidsrechter (je fluit dan tm O12) als de cursus Verenigingsscheidsrechter. De kosten worden door de vereniging betaald en door de KNVB gegeven.

    Mocht je hier belangstelling voor hebben dan kun je je opgeven bij Monique Temmink (06-30273091) of Hendrik Jan Pelle (06-57340229). Deelnemen aan de cursus kan al vanaf een leeftijd van 12 jaar. Danny Makkelie is jong begonnen en kijk hoe ver hij het heeft geschopt!

    Wij hopen op veel aanmeldingen enne......laten we dan met z'n allen ook meteen afspreken dat iedereen respectvol is richting onze scheidsrechters zodat de huidige en nieuwe aanwas niet afhaakt. Moet kunnen toch?