Download nu onze app in de appstore of playstore

Scheidsrechter worden? Volg de cursus

EGVV uit Gelselaar heeft een cursus verenigingsscheidsrechter aangevraagd. Meerdere cursisten hebben zich al aangemeld. Er zijn echter nog een aantal plekken vrij.

Lijkt het je leuk voetbalwedstrijden in goede banen te leiden en denk je over voldoende leidinggevende capaciteiten te beschikken. Dan ben je de juiste persoon om scheidsrechter te worden! EGVV zorgt tijdens de opleiding verenigingsscheidsrechter veldvoetbal voor een praktijkgerichte opleiding, zodat je met voldoende ‘bagage’ aan de slag kunt bij 11 tegen 11 wedstrijden bij je club.

Organisatie :

De opleiding bestaat uit vier bijeenkomsten van 3 uur en zal starten in Januari 2019 en loopt tot en met april. Daarnaast fluit je minimaal vier stagewedstrijden bij een vereniging onder begeleiding van een praktijkbegeleider.

Zelfstudie en huiswerkopdrachten ca. 4 uur.

De opleiding wordt gehouden op een woensdagavond, vanaf 19.30 uur, en zal waarschijnlijk gegeven worden op de accommodatie van voetbalvereniging EGVV te Gelselaar alsook in Diepenheim

Tijdens de opleiding krijgen de deelnemers opdrachten die altijd te maken hebben met je eigen wedstrijden.

De deelnemers die aan de voorwaarden hebben voldaan, ontvangen het diploma “Verenigingsscheidsrechter Veldvoetbal”. Zij kunnen vervolgens worden aangesteld bij jeugdwedstrijden en/of wedstrijden in het seniorenvoetbal binnen de vereniging (B-categorie).

Wanneer er deelnemers zijn, mogen zij de gegevens mailen naar secretaris@egvv.nl We hebben de volgende gegevens nodig:

* Naam

* Geboortedatum

* Relatiecode (staat op KNVB spelerspas)

Informatie over deze cursus is te verkrijgen bij:

H.J. Pelle

Mobiel 06 – 57 34 02 29