Download nu onze app in de appstore of playstore

Ruim 2.000 euro Rabo ClubSupport voor G-Voetbal FC Eibergen!

Via Rabo ClubSupport heeft FC Eibergen van de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek een bedrag van liefst 2.053,66 euro ontvangen. Het geld gaat naar de G-afdeling. Aan de actie deden liefst 811 verenigingen en stichtingen op het gebied van sport en welzijn uit deze regio mee.

De voor de jeugd met een beperking bedoelde G-afdeling van onze vereniging is uitermate in zijn nopjes met de gift. Het geld zal vooral worden besteed aan het huren van een bus bij toernooien buiten Eibergen en aan de opleiding van nieuwe begeleiders. Deze zijn nodig omdat het ledenaantal van deze afdeling nog steeds stijgt.

Voor een aantal leuke filmpjes over Rabo ClubSupport klik je op https://club.rabo-support.nl/. Voer vervolgens de code 115903 in en je ziet in het derde en laatste filmpje het door FC Eibergen gewonnen bedrag.
https://www.rabo-clubsupport.nl/noord-en-oost-achterhoek/resultaten/details/115903-fc-eibergen?hash=sVfxXMzr

Belangrijk!: Als je voor donderdag 12 november op Twitter de hashtag #clubsupporttwenteachterhoek op social media deelt, dan maakt onze club ook nog eens kans op een extra bedrag van 250 euro. Het is een kleine moeite, dus we willen je graag vragen om ons te helpen om deze mogelijkheid aan te grijpen!